Pozostaje zamawianie jedzenia. Wielu z nas zastanawia się, czy w dobie epidemii to bezpieczne rozwiązanie. Trzeba pamiętać o tym, że lokale gastronomiczne działają w reżimie sanitarnym narzuconym przez sanepid, każde złamanie tych zasad, zwłaszcza w tak trudnej sytuacji, miałoby bardzo poważne konsekwencje. Aby zadbać o nasze wspólne bezpieczeństwo restauracje i inne lokale proponują różne metody odbioru jedzenia, a także wprowadzają dodatkowe środki ostrożności.
Kliknij w obrazek
Kliknij w obrazek
Kliknij w obrazek
Kliknij w obrazek
Kliknij w obrazek
Kliknij w obrazek
Kliknij w obrazek
Kliknij w obrazek
Kliknij w obrazek
Kliknij w obrazek
Kliknij w obrazek
Kliknij w obrazek
Kliknij w obrazek
Kliknij w obrazek
Kliknij w obrazek
Napisz komentarz
Komentarze